Welke baby kleertjes om je kindje te beschermen?

Ouders vinden het geweldig om baby kleertjes te kopen en het kindje leuk en modieus aan te kleden. Maar babykleding moet ook functioneel zijn! De kleding moet voldoende bescherming bieden en comfortabel zitten. Daar heeft jouw baby immers het meeste profijt van. In onze blog vertellen we meer over welke kleertjes je kunt kopen om je kindje te beschermen.

Babymutsjes kopen

Een babymutsje kan ontzettend schattig zijn en je kindje wordt een stuk leuker als hij of zij een mutsje draagt. Maar een babymutsje heeft ook een functie. Vooral op warme zomerdagen wanneer de zon schijnt, is het slim om een je kind een mutsje op te doen. Zo wordt het hoofdje beschermd tegen de felle zon. Als een mutsje te warm is kun je ook kiezen voor een leuk en modieus babypetje.

Baby kleertjes kopen? Babysokjes mogen niet ontbreken!

Babysokjes zijn ook belangrijk, want je kindje kan al te snel te koude voetjes krijgen. Zelfs als het zomer is. Vooral de zomerochtend zijn iets koeler en als je dan op pad gaat kan het geen kwaad om je kindje sokjes aan te trekken. Je hebt een enorme keuze in kleuren en sokjes met prints, dus er zijn altijd wel een paar sokken die in de smaak vallen.

Een sjaal kopen

Een babysjaal mag ook zeker niet in de garderobe van je baby ontbreken. Zelfs in de koude winter moet je soms met je kindje de deur uit en dan is het belangrijk dat je hem of haar goed inpakt. Een goede en warme sjaal biedt dan uitkomst. Zo krijgt het kindje het niet te koud en het voorkomt ook dat de baby kouvat. Daarnaast is een sjaal een enorme leuke accessoires om je kind modieus aan te kunnen kleden.

Een shirtje van katoen

Als je baby kleertjes uitzoekt is het ook belangrijk om shirtjes van katoen te kopen. Katoen ademt en neemt vocht op en vooral op warme dagen heeft een baby profijt van een shirtje van katoen. Het leuke is ook dat katoenen shirtjes in verschillende soorten, maten, kleuren en met uiteenlopende prints verkrijgbaar zijn.

Baby kleertjes kopen, zomer- en winterjassen

Natuurlijk mogen zomer- en winterjasjes ook niet in de kledingkast of aan de kapstok ontbreken. Zomerjasjes zijn licht en bieden voldoende beschutting tegen een koude wind of een spatje regen. Terwijl het kindje met een winterjasje en een bijpassende muts, wanten en een sjaal prima mee naar buiten kan als het koud is. Jasjes zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar en je hebt ook een ruime keuze in verschillende kleuren en prints.

Pyjama voor baby’s

Het kindje moet natuurlijk wel lekker kunnen slapen en daarom heb je ook een aantal paar pyjama’s nodig. Zo kunnen kindjes lekker in hun bedje liggen en krijgen ze het niet koud als het dekentje verschuift. Je kunt voor stoere jongenspyjama’s of schattige pyjama’s kiezen terwijl er ook een groot assortiment in unisex pyjama’s verkrijgbaar is. Zo vind je altijd wel de meest geschikt baby kleertjes pyjamas en rompertjes voor je baby of peuter.